Stuffed Zucchini – Zucchina tonda ripiena

Chefs4Passion

P: Simplicity is always the right word, it’s not necessary force strange flavor. Every recipe requires a proportion between the various ingredients, your taste is your best assistant and judge to find it.

Semplicità è spesso la parola d’ordine, non mi stancherò mai di dire che non è necessario forzare ad ogni costo un equilibrio tra i sapori di diversi ingredienti, ma il vostro palato è il vostro miglior aiutante per trovare il migliore.

DSC_0375

Ingredients

1 Zucchini (sphere form)
20 g Sausage
10 g smoked bacon
1 Sprig of Fennel
1 Teaspoon of Parmesan
1 Spoon of Breadcrumbs
20 g Buffalo Mozzarella
1 Dried Tomato
¼ small potato boiled
2 lamellae of Garlic
q.s. salt & pepper

Ingredienti

1 Zucchina Tonda
20 g Salsiccia punta di coltello
10 g Pancetta affumicata
1 Rametto di Finocchietto
1 Cucchiaino di Parmigiano Reggiano
1 Cucchiaio di Pan Grattato
20 g Mozzarella di Bufala

View original post 277 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s